Descriere programe educative Intrebari frecvente Comanda acum Contact
Program Invata alfabetul Program de Dezvoltare Inteligenta Program de Desenat si Colorat Program de Desenat cu obiecte Program de Matematica Adunare Program de Matematica Impartire Program de Matematica Inmultire Program de Matematica Scadere Joc de Inteligenta Numeric Program de Matematica Tabla Inmultirii Program Invatarea Numerelor Program Invata mouse Joc de Memorie Joc Logic Aliniere Bile

Intrebari frecvente

intrebari frecvente

Pe acest cd este intreaga colectie de jocuri afisata pe site sau doar un joc ?
Cd-ul contine intreaga colectie de programe si jocuri educative realizata de Revista Copiilor , pretul intregului pachet este de 32 lei (nu se adauga tva) se adauga costul transportului 6 lei.

Cate programe educative sunt pe cd ?
Numarul de programe este 14 , ele sunt create special pentru copii dar o parte din ele pot fi utilizate cu succes si de catre adulti.

Am facut comanda unui cd acum 2 minute in cat timp ajunge ?
Coletul este trimis in cateva ore de catre noi el va ajunge la adresa dvs in functie si de desitanta in maxim 3 zile deobicei 2 zile. Plata se face ramburs la sosirea coletului.In cazul ca comanda sa facut dupa orele de program trimiterea pachetului se face a doua zi.

Pe ce sisteme de operare functioneaza aceste programe pentru copii ?
Programele sunt create pe platforma Windows si sunt compatibile cu Windows 98 Xp Vista si Win 7 , ele pot rula si pe platforme mai noi sau mai vechi, nu ruleaza pe Linux decat daca se folosesc aplicatii software de emulare cum ar fi Wine.

Cd-ul a fost verificat contra virusilor?
Bineinteles fiecare cd este verificat contra virusilor inainte de impachetare, cd-ul nu contine virusi sau alte aplicatii care dauneaza calculatorui.

Doresc sa fac comanda la mai multe cd-uri pentru toti elevii mei din clasa, cum procedez ?
Comanda pentru mai multe cd-uri se face telefonic si este trimisa prin curier rapid si transportul este platit de noi deci va rugam sa ne contactati telefonic pentru ca putem oferii si anumite discounturi in functie de numarul de cd-uri comandate.

Doresc sa vand cd-ul dvs in magazinul meu propriu se poate face acest lucru ?
Da , se face un parteneriat si dvs. deveniti reseller de-al nostru astfel puteti sa vindeti serviciile si produsele noastre contra unui comision , va rugam contactati-ne telefonic pentru o discutie prealabila.

Copilul meu a spart din gresala cd-ul ce pot face ?
Ne anunati si va livram la un pret redus acelasi cd in cel mai scurt timp.

Am avut un virus in calculator si mi-a distrus sistemul de operare , sa virusat si programele educative ?
Nu , programele sunt in siguranta , ele fiind pe cd virusul nu a putut sa le afecteze.

Jocurile necesita folosirea unei boxe la calculator ?
Jocurile au diferite sunete dar in cazul ca nu aveti boxa la calculator nu este nici o problema programele vor rula perfect.


Anunturi imobiliare Sibiu Apartamente in Sibiu zona Turnisor Anunturi Imobiliare din judetul Alba. Anunturi imobiliare Braila
Apartamente de vanzare in Brasov, cu 2, 3 sau 4 camere in toate zonele precum Racadau, Centru Civic, strada Toamnei, zona Onix, apartamente in blocurile cu stalp zona Grivitei, Vlahuta.
Apartamente si garsoniere de inchiriat in Brasov in zone precum: Centru Civic, Astra, Calea Bucuresti.