Descriere programe educative Intrebari frecvente Comanda acum Contact
Program Invata alfabetul Program de Dezvoltare Inteligenta Program de Desenat si Colorat Program de Desenat cu obiecte Program de Matematica Adunare Program de Matematica Impartire Program de Matematica Inmultire Program de Matematica Scadere Joc de Inteligenta Numeric Program de Matematica Tabla Inmultirii Program Invatarea Numerelor Program Invata mouse Joc de Memorie Joc Logic Aliniere Bile

Joc de Inteligenta numeric

Unul dintre cele mai cunoscute jocuri de inteligenta din trecut , copii trebuie sa sorteze toate numerele in ordinea crescatoare avand la dispozitie un spatiu temporar in care poate muta un patratel.
Copii trebuiesc sa aranjeze inteligent numerele in ordinea crescatoare avand la dispozitie diferite mutari prin care se pot rotii cifrele astfel ca ele sa ajunga in ordinea crescatoare. Jocul este cunoscut inca din perioada Ceausescu fiind atunci creat din material plastic si foarte iubit de fiecare copil. Am reusit cu succes sa readucem jocul la viata de data aceasta in format digital pe cd si suntem convinsi ca va fi placut si va reprezenta unul din cele mai frumoase jocuri pentru copii de pe cd-ul copiilor realizat de revista copiilor.
Modul de utilizare este simplu se pot efectua intotdeauna minim o mutare a unei piese si scopul final este aranjarea pieselor in ordinea crescatoare.

Comentarii
sun Comentarii
Adauga un comentariu / intrebare.
Numele tau
E-mail tau
Comentarii, intrebari si raspunsuri:
Dragos din Bucuresti
Nu stiu cum se numeste jocul acesta ma jucam si eu pe el cand eram mic cand era din plastic, ma bucur sa il revad acum l-am cumparat copilului meu.

Anunturi imobiliare Sibiu Apartamente in Sibiu zona Turnisor Anunturi Imobiliare din judetul Alba. Anunturi imobiliare Braila
Apartamente de vanzare in Brasov, cu 2, 3 sau 4 camere in toate zonele precum Racadau, Centru Civic, strada Toamnei, zona Onix, apartamente in blocurile cu stalp zona Grivitei, Vlahuta.
Apartamente si garsoniere de inchiriat in Brasov in zone precum: Centru Civic, Astra, Calea Bucuresti.