Descriere programe educative Intrebari frecvente Comanda acum Contact
Program Invata alfabetul Program de Dezvoltare Inteligenta Program de Desenat si Colorat Program de Desenat cu obiecte Program de Matematica Adunare Program de Matematica Impartire Program de Matematica Inmultire Program de Matematica Scadere Joc de Inteligenta Numeric Program de Matematica Tabla Inmultirii Program Invatarea Numerelor Program Invata mouse Joc de Memorie Joc Logic Aliniere Bile

Joc de Memorie

Unul dintre cele mai distractive jocuri de memorie care este destinat atat copiilor cat si adultilor, jocul obliga utilizatorul la memorarea imaginilor ascunse astfel la gasirea a doua imagini identice pozele raman vizibile pe ecran dupa care se continua la cautarea tuturor imaginilor ascunse din spatele semnelor de intrebare.
Imaginile sunt pastrate in memorie astfel cu timpul fiecare utilizator ajunge la imbunatatirea memoriei vizuale gasind astfel toate imaginile ascunse in cel mai scurt timp posibil.
Modul de utilizare este simplu: se descopera cu apasarea unui simplu click pe semnul intrebarii, pozele din spate si se memoreaza , in momentul cand gasiti a doua poza identica se apasa pe ambele un click si imaginile vor ramane active dupa care se continua descoperirea de noi imagini.
Jocul are si un contor de timp care va permite utilizatorului sa isi cronometreze cele mai bune rezultate.

Comentarii
sun Comentarii
Adauga un comentariu / intrebare.
Numele tau
E-mail tau
Comentarii, intrebari si raspunsuri:
Hkghdugkuitutyrytyeuyiyiutyttytuykuyiuyuyuyuyuioiuuuy
drosu valentina
super
andreea
imi plac jocurile logice si practice nu ii plac jocurile de pe net nu sunt frumoase mie imi plac alea grele nu alea usoare.pa va pup si nb la toti.

Anunturi imobiliare Sibiu Apartamente in Sibiu zona Turnisor Anunturi Imobiliare din judetul Alba. Anunturi imobiliare Braila
Apartamente de vanzare in Brasov, cu 2, 3 sau 4 camere in toate zonele precum Racadau, Centru Civic, strada Toamnei, zona Onix, apartamente in blocurile cu stalp zona Grivitei, Vlahuta.
Apartamente si garsoniere de inchiriat in Brasov in zone precum: Centru Civic, Astra, Calea Bucuresti.