Descriere programe educative Intrebari frecvente Comanda acum Contact
Program Invata alfabetul Program de Dezvoltare Inteligenta Program de Desenat si Colorat Program de Desenat cu obiecte Program de Matematica Adunare Program de Matematica Impartire Program de Matematica Inmultire Program de Matematica Scadere Joc de Inteligenta Numeric Program de Matematica Tabla Inmultirii Program Invatarea Numerelor Program Invata mouse Joc de Memorie Joc Logic Aliniere Bile

Joc Logic Aliniere Bile

Unul dintre cele mai frumoase jocuri de logica cu aliniere de bile , jocul este destinat atat copiilor cat si adultilor. Utilizatorul primeste bile pe o masa si trebuie sa gaseasca 5 bile identice care trebuie aliniate una langa cealalta pe linie dreapta sau pe orizontala, in momentul in care 5 bile sunt aliniate ele vor disparea de pe masa si se vor transforma in puncte cu cat se aliniaza mai multe bile cu atat masa se elibereaza si se castiga mai multe puncte.
Secretul jocului consta in gasirea bilelor identice si pozitionarea lor cat mai aproape una de alta din timp astfel cand apar 5 bile pe masa acestea sa fie aliniate cu usurinta. Bilele au mai multe modele diferite sortarea lor se face in functie de model.


Comentarii
sun Comentarii
Adauga un comentariu / intrebare.
Numele tau
E-mail tau
Comentarii, intrebari si raspunsuri:
duta valentin
este foarte frumos programul
ana
stiu sa fac inmultire si impartirea acum, va multumesc
Radu Simion
Tare jocul ma joc si eu pe el nu doar copii mei, este captivant copii mei se joaca deja pe puncte care castiga cele mai multe punct, este un joc de frumos.

Anunturi imobiliare Sibiu Apartamente in Sibiu zona Turnisor Anunturi Imobiliare din judetul Alba. Anunturi imobiliare Braila
Apartamente de vanzare in Brasov, cu 2, 3 sau 4 camere in toate zonele precum Racadau, Centru Civic, strada Toamnei, zona Onix, apartamente in blocurile cu stalp zona Grivitei, Vlahuta.
Apartamente si garsoniere de inchiriat in Brasov in zone precum: Centru Civic, Astra, Calea Bucuresti.