Descriere programe educative Intrebari frecvente Comanda acum Contact
Program Invata alfabetul Program de Dezvoltare Inteligenta Program de Desenat si Colorat Program de Desenat cu obiecte Program de Matematica Adunare Program de Matematica Impartire Program de Matematica Inmultire Program de Matematica Scadere Joc de Inteligenta Numeric Program de Matematica Tabla Inmultirii Program Invatarea Numerelor Program Invata mouse Joc de Memorie Joc Logic Aliniere Bile

Program de desenat si colorat


Unul dintre cele mai frumoase programe de desenat pentru copii, cu acest program copii au ocazia sa creeze un infinit de desene cu unelte diferite de la pensule la diferite creioane cu diferite marimi , desenele pot fi salvate in format bmp si pe urma pot fi si tiparite. Cu acest program imaginatiile copiilor pot depasii orice bariera si este totodata un program de creare a micilor artisti cu el multi copii isi vor dezvolta o imaginatie mai bogata si vor invata sa deseneze intr-un mod foarte placut simplu si distractiv. Acest program de desenat este unul dintre cele mai frumoase programe pentru copii si este utilizat atat in Romania cat si in afata tarii. Timpul petrecut in acest joc de desenat este pentru copii o distractie si se recomanda ca parintii sa dea copiilor anumite indicatii despre desene si mai este recomandat ca parintii sa petreaca imreuna cu cupii o perioada, utilizand acest joc parintele deasemenea va avea un mod placut de a petrece timpul cu propriul copil.
Programul permite si desenarea automata a anumitor fete din desenele animate dupa care copilul urmeaza a desena intreg corpul desenului animat. Acest program de desenat si colorat perminte atat crearea desenelor cat si salvarea lor pe calculator si incarcarea acestora pentru reeditare sau vizionare.
Multa distractie in continuare.

Comentarii
sun Comentarii
Adauga un comentariu / intrebare.
Numele tau
E-mail tau
Comentarii, intrebari si raspunsuri:
tecuceanu
andrea nu vine pe la mine
dana
e o mare prostie de joc!!!!
serban paula
de cand se joaca copilul meu pe jocul asta sincer a inceput sa imi placa si mie
Laura Damian
Copilul meu face niste desene superbe imi aminteste de copilaria mea acum copii pot desena cu oricate nuante de culori nu doar cu cateva carioci, eu pastrez toate desenele care le face fetita mea am sa i le arat cand va fi mare.

Anunturi imobiliare Sibiu Apartamente in Sibiu zona Turnisor Anunturi Imobiliare din judetul Alba. Anunturi imobiliare Braila
Apartamente de vanzare in Brasov, cu 2, 3 sau 4 camere in toate zonele precum Racadau, Centru Civic, strada Toamnei, zona Onix, apartamente in blocurile cu stalp zona Grivitei, Vlahuta.
Apartamente si garsoniere de inchiriat in Brasov in zone precum: Centru Civic, Astra, Calea Bucuresti.