Descriere programe educative Intrebari frecvente Comanda acum Contact
Program Invata alfabetul Program de Dezvoltare Inteligenta Program de Desenat si Colorat Program de Desenat cu obiecte Program de Matematica Adunare Program de Matematica Impartire Program de Matematica Inmultire Program de Matematica Scadere Joc de Inteligenta Numeric Program de Matematica Tabla Inmultirii Program Invatarea Numerelor Program Invata mouse Joc de Memorie Joc Logic Aliniere Bile

Program de dezvoltare inteligenta


Un program extraordinar de eficient de dezvoltare a inteligentei copiilor in special partea geometrica care are o mare importanta in viata fiecarui persoana.
In imaginea atasata in aceasta pagina observati in partea stanga anumite zone in care copilul trebuie sa introduca piesele afisate in partea dreapta a ferestrei. Piesele se pot muta cu butonul stanga al mouselui si cu butonul drept se rotesc pentru a intra perfect in locasul special. Astfel de programe sunt folosite cu succes in detectarea IQ-ului persoanelor si este foarte important ca fiecare copil sa stie sa lucreze cu aceste programe care au un efect foarte important asupra dezvoltarii inteligentei. Parintii deasemenea se joaca cu succes pe acest program impreuna cu cei mici cautand impreuna solutiile grafice. Acest program de intelicenta are mai multe nivele de dificultate si anume Incepator mediu avansat si expert , recomandam pentru inceput ca copii sa foloseasca nivelul de incepator si pe urma treptat nivele se schimba in functie preferinte si posibilitati. Programul contine si un buton care afiseaza solutia direct care se recomanda a se folosii in momentul in care nu se reuseste sa se gaseasca solutia potrivita. Dorim tuturor copiilor un interval placut de timp in acest program impreuna cu parintii.

Comentarii
sun Comentarii
Adauga un comentariu / intrebare.
Numele tau
E-mail tau
Comentarii, intrebari si raspunsuri:
GEFAI
Ñ

Anunturi imobiliare Sibiu Apartamente in Sibiu zona Turnisor Anunturi Imobiliare din judetul Alba. Anunturi imobiliare Braila
Apartamente de vanzare in Brasov, cu 2, 3 sau 4 camere in toate zonele precum Racadau, Centru Civic, strada Toamnei, zona Onix, apartamente in blocurile cu stalp zona Grivitei, Vlahuta.
Apartamente si garsoniere de inchiriat in Brasov in zone precum: Centru Civic, Astra, Calea Bucuresti.