Descriere programe educative Intrebari frecvente Comanda acum Contact
Program Invata alfabetul Program de Dezvoltare Inteligenta Program de Desenat si Colorat Program de Desenat cu obiecte Program de Matematica Adunare Program de Matematica Impartire Program de Matematica Inmultire Program de Matematica Scadere Joc de Inteligenta Numeric Program de Matematica Tabla Inmultirii Program Invatarea Numerelor Program Invata mouse Joc de Memorie Joc Logic Aliniere Bile

Program de Matematica Adunare


Un program de matematica minunat pentru copii, aplicatia ajuta copii la invatarea adunarii intr-un mod mult mai simplu si placut, copii sunt rasplatiti cu puncte la fiecare alegere corecta iar la fiecare gresala se pierd anumite puncte. Copilul va invata mult mai usor adunarea fiind deasemenea felicitat la fiecare alegere corecta , consideram ca acest program ajuta mult pe orice copil la invatarea adunarii.
Instructiunile de folosire sunt foarte simple , exista 10 butoane cu numere pe care se apasa pentru a se da rezultatul , deasemenea mai exista un buton de resetare a jocului care se numeste goleste.
Interfata grafica a jocului este foarte placuta contine un catel care este pozitionat in partea stanga a programului si care este foarte simpatic si placut si indruma copii la continuarea jocului.

Comentarii
sun Comentarii
Adauga un comentariu / intrebare.
Numele tau
E-mail tau
Comentarii, intrebari si raspunsuri:
teqila
si daca ma urmariti voi posta un nou challenge cu clau si gasca!!!!!
tequla
cine este de acord cu discutia mea cu alex sa imi sspuneti acum adica lasati un comentariu va pup
alin
adica am sanse ? eu am 20 ani doar ca mam emotionat ca team gasit pe pag asta
tequla
cati ani ai mai ? si daca ai vrea sa fim inpreuna invata mai intai cum sa scrii . pana atunci te pup dulce
alex
imi place tabla inmultiri
ce usoara este tabla inmultirii...
Corina
Da se pare ca si pozele sunt foarte importante pentru copii o poza ajuta foarte mult.
Ramona Anastasia
Este foarte important ca ati facut acest joc cu Scor, copiii invata adunarea fara sa realizeze ca invata ceva invata din joaca, acest joc este un ajutor pentru parinti, scorul este important pentru ca ii face sa continue.

Anunturi imobiliare Sibiu Apartamente in Sibiu zona Turnisor Anunturi Imobiliare din judetul Alba. Anunturi imobiliare Braila
Apartamente de vanzare in Brasov, cu 2, 3 sau 4 camere in toate zonele precum Racadau, Centru Civic, strada Toamnei, zona Onix, apartamente in blocurile cu stalp zona Grivitei, Vlahuta.
Apartamente si garsoniere de inchiriat in Brasov in zone precum: Centru Civic, Astra, Calea Bucuresti.