Descriere programe educative Intrebari frecvente Comanda acum Contact
Program Invata alfabetul Program de Dezvoltare Inteligenta Program de Desenat si Colorat Program de Desenat cu obiecte Program de Matematica Adunare Program de Matematica Impartire Program de Matematica Inmultire Program de Matematica Scadere Joc de Inteligenta Numeric Program de Matematica Tabla Inmultirii Program Invatarea Numerelor Program Invata mouse Joc de Memorie Joc Logic Aliniere Bile

Program de Matematica impartire


Acest program educativ face parte tot din categoria programelor de matematica si anume aplicatia este creata sa acopere functia de impartire. Programul are o interfata simpla si intuitiva si totodata si foarte frumoasa si atractiva, culoarea de baza este albastru si ca animatie atractiva pentru copii se gaseste amplasat in partea din stanga un iepuras frumos care arata cu manuta spre calculul matematic. Ca si celelalte aplicatii matematice de pe cd si acest program contine partea de contorizare prin puncte a rezultatelor obtinute de catre copii si deasemenea se primesc puncte pentru fiecare rezultat corect , in cazul greselilor se scad puncte automat, un punctaj mare inseamna totodata scaderea greselilor si o cunoastere tot mai buna a calculului de impartire.
Ca si elemente grafice acest program de matematica contine pe langa obiectele sus mentionate mai contine 10 butoane pe care se apasa in mometul in care se doreste sa se trimita rezultatul impartirii catre program si bineinteles un buton de golire a informatiilor introduse gresit. Programul este creat in asa fel ca copii sa isi petreaca timpul intr-un mod cat mai placut si totodata sa acapareze cat mai rapid toate informatiile matematice din domeniul impartirii.

Comentarii
sun Comentarii
Adauga un comentariu / intrebare.
Numele tau
E-mail tau
Comentarii, intrebari si raspunsuri:
paula
da vai de mine sunt in clasa 3 vai sau in calasa 4 . Eu sunt in clasa 8 si nu e usor! si am 15 ani !
ana* maria
eu sunt clasa 4 si stiu toate operatile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alina
eu sunt in cl 3 si am invatat toate operatiileeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RICCARDO
CE USOARA ESTE
RICCARDO
E USOARA
E USOARA
mitran Ana maria
Pot face si eu?😳😞😁😰😨

Anunturi imobiliare Sibiu Apartamente in Sibiu zona Turnisor Anunturi Imobiliare din judetul Alba. Anunturi imobiliare Braila
Apartamente de vanzare in Brasov, cu 2, 3 sau 4 camere in toate zonele precum Racadau, Centru Civic, strada Toamnei, zona Onix, apartamente in blocurile cu stalp zona Grivitei, Vlahuta.
Apartamente si garsoniere de inchiriat in Brasov in zone precum: Centru Civic, Astra, Calea Bucuresti.