Descriere programe educative Intrebari frecvente Comanda acum Contact
Program Invata alfabetul Program de Dezvoltare Inteligenta Program de Desenat si Colorat Program de Desenat cu obiecte Program de Matematica Adunare Program de Matematica Impartire Program de Matematica Inmultire Program de Matematica Scadere Joc de Inteligenta Numeric Program de Matematica Tabla Inmultirii Program Invatarea Numerelor Program Invata mouse Joc de Memorie Joc Logic Aliniere Bile

Program de Matematica inmultire


Program de matematica inmultirea este unul dintre cele mai utilizate programe educative pentru copii in domeniul invatarii inmultirii. Ca si celelalte programe acest program combina interfata placuta a unui joc cu platforma grafica prin care copilul poate invata intr-un mod mult mai usor inmultirea. Programul contine sistem de detectare a greselilor astfel de oricate ori copilul greseste rezultatul el este anuntat de un contor automat iar de fiecare data cand rezultatul este corect primeste puncte , un punctaj mare inseamna lipsa greselilor si un rezultat cu succes a invatarii inmultirii. Grafica programului este simpla contine un cal de mare animat in partea stanga si in mijlocul panoului se gasesc numerele care programul le-a generat pentru calcul, iar in partea dreapta butoanele pe care se apasa in momentul in care se doreste oferirea rezultatului pentru verificare.
Inmultirea se poate efectua de catre copil si pe hartie iar rezultatul este introdus in calculator pentru verificare, consideram ca este una dintre cele mai rapide si placute metode de invatare a matematicii in acest caz inmultirii.
Programul contine si un buton cu denumirea Goleste pe care se apasa in momentul in care sa oferit un rezultat gresit , apasarea pe acest buton duce la scaderea de puncte deci cu cat exista mai putine greseli cu ata mai bine. Mult succes tuturor copiilor la invatarea inmultirii.

Comentarii
sun Comentarii
Adauga un comentariu / intrebare.
Numele tau
E-mail tau
Comentarii, intrebari si raspunsuri:
Maria
Este adevarat ca tabla inmultiri e mai usoara cu acest joc
Fsddsjh
cu placere
programul asta e foarte bun pentru a dezvolta simntul gindirii
Raluca
Inmultirea este mult mai usoara cu acest joc intradevar
Vlad Tanasescu
Acest joc nu este doar pentru copii mici, este bun si pt cei mai mari care nu vor sa invete etc, i-au ca exemplu copilul meu.

Anunturi imobiliare Sibiu Apartamente in Sibiu zona Turnisor Anunturi Imobiliare din judetul Alba. Anunturi imobiliare Braila
Apartamente de vanzare in Brasov, cu 2, 3 sau 4 camere in toate zonele precum Racadau, Centru Civic, strada Toamnei, zona Onix, apartamente in blocurile cu stalp zona Grivitei, Vlahuta.
Apartamente si garsoniere de inchiriat in Brasov in zone precum: Centru Civic, Astra, Calea Bucuresti.