Descriere programe educative Intrebari frecvente Comanda acum Contact
Program Invata alfabetul Program de Dezvoltare Inteligenta Program de Desenat si Colorat Program de Desenat cu obiecte Program de Matematica Adunare Program de Matematica Impartire Program de Matematica Inmultire Program de Matematica Scadere Joc de Inteligenta Numeric Program de Matematica Tabla Inmultirii Program Invatarea Numerelor Program Invata mouse Joc de Memorie Joc Logic Aliniere Bile

Program de Matematica scadere


Invatarea scaderii nu a fost niciodata mai simpla si usoara , acest program pentru invatarea scaderii pune la dispozitie copiilor o metoda preferata si atractiva de invatare si memorare a matematicii. Copilul este atras de interfata placuta a jocului care contine un pui de gaina care ii ajutal a invatarea scaderii.
PAnoul de control al jocului este simplu contine 10 butoane cu numerele pe care se poate apasa clikuri cu mouse-ul . Toate rezultatele corecte care le da copilul sunt punctate de catre un contor automat deasemenea la fiecare rezultat gresit se pierd puncte deci un rezultat mare de puncte arata ca copilul a memorat cu succes si stie deja sa efectueze scaderi cu succes. Statisticile noastre demonstreaza ca si acest program de matematica oferit pe cd are un succes foarte mare la copii si creaza un interval de timp placut in care copilul reuseste sa invete cu succes scaderea. Aplicatia este recomandata tuturor copiilor si le dorim mult succes la invatarea scaderii intr-un mod rapid si cat de poate de placut.

Comentarii
sun Comentarii
Adauga un comentariu / intrebare.
Numele tau
E-mail tau
Comentarii, intrebari si raspunsuri:
dorian
imi place pe sistem nervos
Riccardo
E usoara scaderea si plus ca is in clasa 2

Anunturi imobiliare Sibiu Apartamente in Sibiu zona Turnisor Anunturi Imobiliare din judetul Alba. Anunturi imobiliare Braila
Apartamente de vanzare in Brasov, cu 2, 3 sau 4 camere in toate zonele precum Racadau, Centru Civic, strada Toamnei, zona Onix, apartamente in blocurile cu stalp zona Grivitei, Vlahuta.
Apartamente si garsoniere de inchiriat in Brasov in zone precum: Centru Civic, Astra, Calea Bucuresti.