Descriere programe educative Intrebari frecvente Comanda acum Contact
Program Invata alfabetul Program de Dezvoltare Inteligenta Program de Desenat si Colorat Program de Desenat cu obiecte Program de Matematica Adunare Program de Matematica Impartire Program de Matematica Inmultire Program de Matematica Scadere Joc de Inteligenta Numeric Program de Matematica Tabla Inmultirii Program Invatarea Numerelor Program Invata mouse Joc de Memorie Joc Logic Aliniere Bile

Program invata mouse


Acest program de invatare a mouse-ului este creat pentru usurarea primilor pasi in lumea calculatorului oricarui copil sau oricarui adult. Utilizand acest program copii si adultii primesc o deprindere maxima in folosirea mouseului care ajuta foarte mult la folosirea in viitor a oricarui aplicatii care necesita folosirea mouse-ului. Modul de folosire a programului este simplu si anume pe ecran apar bilute rosii de care utilizatorul trebuie sa se fereasca, deasemenea mai apar patratele albastre care trebuie atinse cu mouse-ul astfel se acumulteaza punctele, pe masura ce numarul de patratele atinse cu mouse-ul creste , va creste si nivelul de rapiditate a jocului astfel vor aparea mai mutle bilute rosii care circula cu o viteza marita. Recomandam acest joc tuturor copiilor si adultilor care vor sa primeasca o acuratete maxima in utilizarea mouse-ului pe ecranul calculatorului.

Comentarii
sun Comentarii
Adauga un comentariu / intrebare.
Numele tau
E-mail tau
Comentarii, intrebari si raspunsuri:
Adrian
Interesanta tactica pentru a invata mouse-ul pentru copii este usor sa te feresti de bilutele rosii, ajutator pentru copii dar si pentru adulti.

Anunturi imobiliare Sibiu Apartamente in Sibiu zona Turnisor Anunturi Imobiliare din judetul Alba. Anunturi imobiliare Braila
Apartamente de vanzare in Brasov, cu 2, 3 sau 4 camere in toate zonele precum Racadau, Centru Civic, strada Toamnei, zona Onix, apartamente in blocurile cu stalp zona Grivitei, Vlahuta.
Apartamente si garsoniere de inchiriat in Brasov in zone precum: Centru Civic, Astra, Calea Bucuresti.